no_slider
Financieel

Financieel

Is uw gebiedsontwikkeling financieel haalbaar? Wat zijn de kosten, opbrengsten en de resultaten?  Overzicht is belangrijk. Wij hebben de experts in huis met een duidelijke visie op de economische aspecten. Nu en in de toekomst. Samen met u komen we tot het juiste financiële beleid. Wij schetsen uw financiële toekomstplaatje.

Lees meer
Planologie

Planologie

Wie iets nieuws wil ontwikkelen, moet weten wat wel en niet mogelijk is. Wanneer welke regels gelden en welke procedures gevolgd moeten worden. Wij hebben deze kennis in huis. Niet alleen de hoofdlijnen maar ook de details. We hebben ruime ervaring in het opstellen van documenten en het uitvoeren van onderzoeken op het gebied van planologie. Wij kennen de ruimtelijke wereld. 

 

Lees meer
Realisatie

Realisatie

De realisatie van een plan is waar we naartoe willen. Vaak kost het jaren van onderhandelen, onderzoeken en ontwerpen voordat de realisatie werkelijk in zicht is. Ook in de afrondende fase staat veel te gebeuren, denk aan uitvoerende werkzaamheden en aanbestedingen.

 

Lees meer
Proces management

Proces management

Voor een goed verloop van een gebiedsontwikkeling heeft u de juiste mensen op de juiste plek nodig. Mensen die weten wanneer bepaalde procedures moeten zijn afgerond. Wanneer bepaalde producten klaar moeten liggen. Zonder vertraging en met belangrijke inhoudelijke informatie in het vizier. Doelgericht en effectief. 

Lees meer
Asset management

Asset management

Onderhoud en verduurzaming van woningen leidt tot veel vraagstukken bij de woningcorporaties. Er is een grote spreiding als het gaat om de uitgaven aan onderhoud tussen de verschillende woningcorporaties. Daarnaast speelt de verduurzamingsopgave een prominente rol voor de woningcorporatie. De route naar CO2-neutrale woningen in 2050 is voor de woningcorporaties nog een enorme uitdaging.

Lees meer
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek 073 744 0182 of mail ons