no_slider

Anouk Van Gorp

Projectmanager gebiedsontwikkeling

Talent: procesbegeleiding van de planologiche fase tot en met de realisatie van uiteenlopende gebiedsontwikkelingen.

Anouk heeft na de Hogere Technische School (civiele techniek) de opleiding Stedenbouw aan de TU Eindhoven gedaan. In 2005 is zij aan de slag gegaan als projectleider gebiedsontwikkeling bij Arcadis. In eerste instantie om technische kennis op te bouwen op de ontwerpafdeling, om vervolgens deze kennis te verbreden met procesmanagement. In 2011 werd Anouk projectleider Civiele Techniek bij een woningbouwcorporatie in de Bommelerwaard. In deze functie was zij verantwoordelijk voor de realisatie van infrastructuur en openbare ruimte rond nieuw te ontwikkelen vastgoed en de herstructureringsprojecten van de corporatie.

Vanaf januari 2016 is Anouk werkzaam bij Plan en Project. Ze is breed inzetbaar op integrale gebiedsontwikkelingen, waarbij de focus ligt op het proces vanaf de planologische fase. Anouk heeft veel ervaring met het technisch meedenken in een vroeg stadium. Daarnaast houdt zij de randvoorwaarden die vanuit de planologische procedures gelden, in de uitvoeringsfase scherp. Hiermee worden knelpunten verderop in het proces voorkomen, wat ten goede komt aan de planning, de kwaliteit en de totaalkosten van de realisatie.

Anouk: "Om tot de daadwerkelijke realisatie van een gebiedsontwikkeling te komen, is afstemming met en tussen partijen van groot belang. Hoe groot of klein je project ook is. Hoe meer 'hobbels' je van te voren ziet en voorkomt, hoe beter het proces zal lopen. Het pro-actief bezig zijn in projecten maakt mijn werk leuk en uitdagend. Je hebt echt het gevoel dat je een bijdrage kunt leveren. Bij Plan en Project krijg ik de kans om op deze manier in projecten mijn bijdrage te leveren, in de volle breedte en diepte."

Bekijk Anouk's CV via de volgende link: CV

Gegevens

Anouk Van Gorp

Anouk Van Gorp

Projectmanager gebiedsontwikkeling
06 57 57 40 75

Gegevens

Anouk Van Gorp

Anouk Van Gorp

Projectmanager gebiedsontwikkeling
06 57 57 40 75
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek 073 744 0182 of mail ons