no_slider

Bart Balemans

Projectmanager gebiedsontwikkeling en vastgoedmanagement
Talent: Resultaatgericht met sterk analyserend vermogen

Bart Balemans is in 1999 na zijn opleiding bouwkunde op de MTS aan het Baronie College in Breda aan de slag gegaan als bouwkundig tekenaar bij Marquart Architecten. Vrijwel direct is Bart gestart op de HTI te Amsterdam aan zijn deeltijd HBO Bouwkunde opleiding. Na acht jaar werkzaam te zijn geweest bij Marquart Architecten wilde Bart elders in de keuken kijken. Hij is in 2007 bij Stichting WSG gestart als projectleider nieuwbouw. Bij Stichting WSG lag de prioriteit meer op ontwikkeling dan op beheer. De gerealiseerde projecten bestaan o.a. uit koop- en huurwoningen, gezondheidcentra waarin huisarts-, fysiotherapie- en tandheelkundige praktijken zijn gehuisvest en verzorgingstehuizen waarin intra- en extramurale zorg verleend.

In 2010 raakt WSG financieel in zwaar weer door onder andere risicovolle grondaankopen met vreemd vermogen. Dat leidt tot een formele saneringsstatus in 2012. WSG bezit op dat moment zo’n 200 ha aan grond- / ontwikkelposities. In de functie accountmanager ontwikkelposities is Bart verantwoordelijk voor deze portefeuille. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het bedrijfseconomische beheer, optimalisatie en verkoop van deze grond- / ontwikkelposities. Naast deze werkzaamheden heeft Bart de Post HBO opleiding Vastgoedmanagement aan de Haagse Hogeschool afgerond en heeft hij zich o.a. bezig gehouden met haalbaarheidsanalyses voor het herbestemmen van bestaand vastgoed, invetseringsvraagstukken voor nieuwbouw, uitbreiding en renovatie, de afwikkeling van gerealiseerde gebiedsontwikkelingen en de (juridische) onderhandelingen over (aankoop)verplichtingen uit het verleden.

Bart is in 2017 bij Plan en Project gestart als projectmanager gebieds- en vastgoedontwikkeling. Door zijn werkervaring bij Stichting WSG kan Bart brede vastgoedvraagstukken aan.

Bart: “Resultaatgericht werken naar een eindproduct, rekening houdend met de belangen van alle belanghouders, is waar ik goed in ben. Hierbij kunnen alle onderdelen van vastgoed zoals aankoop, ontwikkeling, exploitatie en dispositie aan bod komen. Het hanteren van de hierbij behorende rekenmodellen zoals grond- en opstalexploitaties, residuele grondwaarde, BAR, NAR, IRR en DCF is mij op het lijf geschreven.”

Bekijk Bart's CV via de volgende link: CV

 

Gegevens

Bart Balemans

Bart Balemans

Projectmanager gebiedsontwikkeling en vastgoedmanagement
06 10 84 12 25

Gegevens

Bart Balemans

Bart Balemans

Projectmanager gebiedsontwikkeling en vastgoedmanagement
06 10 84 12 25
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek 073 744 0182 of mail ons