no_slider

Marieke van Helvoort

Marieke van Helvoort-Segerink studeerde in 1994 af in Bedrijfskunde aan de HAS Hogeschool Den Bosch, daarna voltooide ze Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. In 1997 startte ze haar loopbaan bij TNO als Coördinator arbeidsmarkt, daarna werkte ze als consultant in de werving en selectie en bij Van Spaendonck Management Consultants.

 

Bij Précon Food Management in Bunnik heeft ze als Manager New Business Development met collega’s diverse markten en diensten ontwikkeld, is de marktpositie versterkt en is Précon flink gegroeid. Hierop volgde een periode van zeven jaar bij ERAC (European and Regional Affairs Consultants). Hier was Marieke verantwoordelijk voor Marktontwikkeling en Marketing. Vanuit deze rol ontwikkelde ze het relatienetwerk, het bureauprofiel, de naamsbekendheid en daarmee een sterkere marktpositie.

 

Voor ze bij Plan en Project startte was Marieke werkzaam bij P2 (Project- en Procesmanagement Rossum). In haar rol als Commercieel Manager was ze de spil tussen vraag en aanbod, introduceerde ze accountmanagement, maakte ze commercie onderdeel van het primaire proces en werd werken in teams de nieuwe norm. Ook hier voerde ze een herpositionering door waarmee de marktpositie van P2 is versterkt. 

 

Bij Plan en project is Marieke sinds 2018 Commercieel manager met als belangrijkste taak om Plan en Project sterker en steviger in de markt te zetten.

 

Marieke: “In de zakelijke dienstverlening is het voor professionals op individueel niveau een uitdaging om zowel inhoud, proces als klantrelatie te managen. Op collectief niveau is het de kunst om je als bureau kraakhelder te positioneren en daarmee te onderscheiden op de markt. Vervolgens is het constructief samenwerken met partners cruciaal om als organisatie adaptief en veerkrachtig te worden en te blijven. Die veerkracht gaan we ook bij Plan en Project versterken”.

Bekijk Marieke haar CV via de volgende link: CV

Gegevens

Marieke van Helvoort

Marieke van Helvoort

Commercieel manager
06 53 16 56 69

Gegevens

Marieke van Helvoort

Marieke van Helvoort

Commercieel manager
06 53 16 56 69
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek 073 744 0182 of mail ons