no_slider

Ruud Broekman

Project management
Talent
: sterke focus op eerste fasen in een ontwikkeling, thuis in de planologie en planeconomie

Ruud Broekman ging na zijn studie landinrichtingswetenschappen in 2005 aan de slag als MER-specialist bij Arcadis. Een klein jaar later stapt hij over naar het team locatie-ontwikkeling van Arcadis in Den Bosch. Daar vervulde hij de functie van projectleider gebieds- en locatieontwikkeling. Begin 2009 is hij aan de slag gegaan bij Project & Proces Consultancy (P&PC), sinds 2012 bekend als Plan en Project.

Ruud is bij Plan en Project werkzaam als adviseur gebiedsontwikkeling. Ruud heeft een sterke focus voor de eerste fasen in een ontwikkeling: van de eerste ideeën tot en met de planologische fase. Ook is Ruud specialist in planologie en planeconomie.

Ruud: "Een gebiedsontwikkeling is voor mij een ontzettend spannend en interessant proces. Je hebt te maken met betrokken publieke en private partijen, belangengroepen, bewoners en gebruikers. Een heel scala aan diverse specialisten en ontwerpers. Dit maakt een ontwikkeling al ingewikkeld. Daar komt dan nog een berg aan regelgeving bij. In deze situatie opereren en de weg kennen, om zo een ontwikkeling tot stand te laten komen, dat is helemaal mijn ding.

Je moet verstand hebben van veel zaken, maar ook een nuchtere en pragmatische blik: jezelf verdiepen in details maar je er niet in verliezen, want je moet wel je einddoel voor ogen houden. En juist bij Plan en Project vind ik de vrijheid en flexibiliteit, maar ook de kunde, ervaring én de juiste attitude, om hierin verder te groeien."

 

Bekijk Ruud's CV via de volgende link: CV

Gegevens

Ruud Broekman

Ruud Broekman

Adviseur gebiedsontwikkeling
06 57 56 62 69

Gegevens

Ruud Broekman

Ruud Broekman

Adviseur gebiedsontwikkeling
06 57 56 62 69
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek 073 744 0182 of mail ons