no_slider

Maarten Dijkstra

Direct na zijn studie Civiele techniek aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle is Maarten in 2011 aan de slag gegaan bij Boskalis Nederland Infra.
Hij is begonnen als projectondersteuner op het project Landschapszone Nijmegen, waar 150 hectare natuur- en recreatiegebied in de nieuwe woonomgeving 'De Waalsprong' is ontwikkeld. Na 1 jaar groeide hij door naar projectengineer, maakte deel uit van een ontwerp- en tenderteam en leerde veel van de afstemming met ontwerp, calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering. Naast Landschapzone Nijmegen was hij betrokken bij onder andere Zandwinplas Beuningen en Texel Waalenburg. 
 
De afgelopen jaren heeft Maarten zich breed ontwikkeld, met name in de werkvoorbereiding en de calculatie van infrastructurele projecten in de uitvoering. Ook heeft hij meegedraaid in tenders. Deze veelzijdigheid spreekt hem aan, vooral met een rol in een groot deel van het traject. Voor Maarten is een project geslaagd als niet alleen de opdrachtgever maar ook de opdrachtnemer en gebruiker tevreden zijn over het resultaat. 
 

Gegevens

Maarten Dijkstra

Maarten Dijkstra

Junior projectleider Civiele techniek
06 83 01 11 25

Gegevens

Maarten Dijkstra

Maarten Dijkstra

Junior projectleider Civiele techniek
06 83 01 11 25
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek 073 744 0182 of mail ons