no_slider

Sjoerd de Haas

Specialist in civiele techniek en gebiedsontwikkeling
Talent
: combineert civieltechnische achtergrond met inzicht in het brede ontwikkelproces

Sjoerd de Haas heeft de middelbare en hogere technische school afgerond om vervolgens de studie civiele techniek & management te volgen aan de Universiteit van Twente. Hij ging daarna aan de slag als projectleider bij Arcadis en ging in 2012 aan de slag bij Plan en Project.

Bij Plan en Project werkt Sjoerd als adviseur gebiedsontwikkeling. Breed inzetbaar op zowel infrastructurele projecten als integrale gebiedsontwikkelingen. Zijn focus ligt voornamelijk op de technische voorbereiding van de uitvoering.

Hij combineert zijn civieltechnische achtergrond met zijn inzicht in het brede ontwikkelproces. Zo kan hij enerzijds technisch inhoudelijk meedenken en tot oplossingen komen en anderzijds organisatorisch en procesmatig richting geven. Daarnaast heeft Sjoerd ervaring opgedaan bij diverse projecten in het doorlopen van Ruimtelijke Ordening-procedures en in vergunningen- en risicomanagement.

Sjoerd: "Het ontwikkelproces is vaak complex. Er zijn zeer veel partijen betrokken die elk hun eigen belang hebben en inbreng wensen in het voorbereidings- of uitvoeringsproces . Interessant aan mijn werk is om al deze partijen bij elkaar te brengen en te stroomlijnen. Om ervoor te zorgen dat het einddoel gehaald wordt. Een einddoel waarin iedereen zich kan vinden. Dit vraagt om ervaring, kennis, maar ook zeker om een dosis gezond verstand. Bij Plan en Project vind ik die projecten waarin ik mij verder kan ontwikkelen."

 

Bekijk Sjoerd's CV via de volgende link: CV

Gegevens

Sjoerd de Haas

Sjoerd de Haas

Projectleider civiele techniek en gebiedsontwikkeling
06 23 59 99 96

Gegevens

Sjoerd de Haas

Sjoerd de Haas

Projectleider civiele techniek en gebiedsontwikkeling
06 23 59 99 96
Bel ons voor een vrijblijvend gesprek 073 744 0182 of mail ons