no_slider

Wat is de werkwijze van Plan en Project?

Plan en Project denkt met een vooruitziende blik mee over knelpunten, visies en ontwikkelingen. Deze vooruitziende blik hebben wij te danken aan onze jarenlange ervaring. We ondervangen valkuilen en zien kansen. Maar bovenal denken we met u mee over oplossingen.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een gerichte aanpak. Deze gerichte aanpak is samen met onze inhoudelijke kennis een groot goed. Vaak wordt voor een bepaalde expertise een buitenstaander aangetrokken. Deze persoon verdwijnt zodra het werk erop zit. Bij Plan en Project gebeurt dat niet. Wij hebben kennis en ervaring in huis voor alle fasen en aspecten in gebiedsontwikkeling. En deze experts blijven continu in beeld.

Wie zijn Plan en Project?

Ons team is thuis in grote projecten. Onze omvang maakt ons flexibel, snel en persoonlijk. We zijn gemakkelijk benaderbaar en hebben veel kennis van zaken.

Wat ons bindt? De passie voor het ontwikkelproces. Samen aanpakken, hard werken, gaan voor kwaliteit, veel denken en vooral doen.

Allesomvattende aanpak

Juist door alle kennis onder één dak samen te brengen, kunnen wij zorgen voor een allesomvattende aanpak. Geen jaren van tijd tussen het eerste idee en de uiteindelijke oplevering. Wij realiseren uw doel. Resultaatgericht.

DNR

De DNR is te raadplegen via de volgende link: DNR 2011 weergeven

Onze mensen

Ingrid Bekkers
Antal van Lierop
Anouk Van Gorp
Sjoerd de Haas
Bart Balemans
Marieke van Helvoort

Onze Diensten

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek 073 744 0182 of mail ons